verbouw - aanbouw
kunststof kozijnen
overkappingen - zonweringen

Over ons

Verbouwen

Van der Vecht Huisstyle is een professioneel, allround bouwbedrijf gevestigd in Scheemda met 25 jaar ervaring in de bouw. Wij verzorgen voor u elke mogelijke verbouwing in of aan uw woning: van drempel tot dakkapel!

Oltman van der Vecht is eigenaar en oprichter van Van der Vecht Huisstyle en werkt samen met een professioneel team aan uw verbouwing. Door zijn aanwezigheid op de bouwplaats is de betrokkenheid bij de klant groot, zijn de lijnen kort en is overleg altijd mogelijk.

In ons team werken professionals met brede ervaring op het gebied van (ver)bouwen. Daarnaast hebben we ook experts op het gebied van stucadoren en elektrisch installatiewerk.

Een betrouwbare elektrische installatie is essentieel binnen uw bedrijf of woning. Is het bij uw verbouwing nodig om de groepenkast te vervangen of uit te breiden of is er een krachtstroomaansluiting nodig, dan kunnen wij deze installatie verzorgen. Ook verzorgen wij aansluitingen van sanitair en keuken.

 

Specialist in kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen zijn goedkoper in aanschaf en onderhoud, en bijna niet meer van hout te onderscheiden door de mooie houtstructuur in het kunststof. Een kunststof kozijn zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor hoger comfort in huis.

Een kunststof kozijn bespaart niet alleen geld maar ook tijd, het regelmatig terugkerende schilderwerk behoort met kunststof definitief tot het verleden.

 

Verbouwingen in Scheemda, Groningen

Vanuit onze standplaats in Scheemda werken wij voor particulieren en zakelijke klanten in de ruime omgeving van Scheemda, in het oostelijk deel van de provincie Groningen. We hebben onder andere klanten in Nieuwolda, Winschoten, Veendam, Hoogezand etc.