verbouw - aanbouw
kunststof kozijnen
overkappingen - zonweringen

Verbouwing

Van der Vecht is een allround bouwbedrijf voor al uw verbouwingen, van drempel tot dakkapel. Wij zijn de aannemer voor elke verbouwing in Scheemda en omstreken.

Wij zijn laagdrempelig, professioneel en zeer ervaren in alle werkzaamheden die komen kijken bij een totale verbouwing in of om uw huis, waaronder stucadoren en elektrische installatiewerkzaamheden.

Wij verzorgen voor u:

 • de verbouwing van uw woonkamer of slaapkamer
 • de verbouwing van uw badkamer of toilet inclusief het plaatsen van sanitair
 • isoleren zolder en afwerken
 • de verbouwing van uw keuken
 • plaatsen van kunststof dakkapel
 • isoleren en afwerken van uw zolder
 • montage van kunststof kozijnen en deuren
 • plaatsen van kunststof gevelbekleding
 • het bouwen van een overkapping in de tuin of aan het huis
 • het vervangen van windveren, boeidelen en dakgoten
 • het bouwen van een carport aan uw huis
 • dakbedekking van uw plat dak met EPDM
 • het aanbouwen van een veranda, serre of overdek terras aan uw woning

Overweegt u uw verbouwing aan ons over te laten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vernieuwen toiletruimte in horecagelegenheid

Verbouwing doucheruimte

Badkamer vernieuwen

Nieuwe kamer creëren

Dakkapel plaatsen

Overkapping bouwen

Kunststof kozijnen en boeidelen monteren

Verbouwing binnenshuis

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een interne verbouwing overweegt.

Misschien is uw keuken gedateerd en wilt u deze vervangen door een moderne keuken van alle gemakken voorzien. Na het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de kraan en de apparatuur, moet er betegeld worden en een nieuwe vloer gelegd.

Of u wilt een nieuwe, grotere badkamer met bad laten bouwen in uw ongeïsoleerde zolderruimte. Om de ruimte onder het schuine dak efficiënter te kunnen benutten, overweegt u ook een dakkapel te laten plaatsen. 

Of u woonkamer is aan een opknapbeurt toe. Het stucwerk is slecht en de vloer versleten. Om de woonkamer te vergroten, denkt u erover een muurtje naar de keuken weg te laten breken.

Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar met ons team. Wij zijn allround en veelzijdig en kunnen alle werkzaamheden die zich in bovenstaande situaties voordoen voor u uitvoeren.

Verbouwing buiten om het huis

Uw kozijnen zijn aan vervanging toe, het hout van de kozijnen bevat her en der rotte plekjes. Ook moeten ze hoognodig geschilderd worden, maar u weet niet waar u de tijd vandaan moet halen. Voor een betere isolatie zou u het dubbel glas ook wel willen vervangen door HR++ glas.

Dit zijn allemaal overwegingen om over te stappen op kunststof kozijnen. U kiest de gewenste uitstraling en kleur, en wij monteren voor u de kozijnen.

Een dakkapel en gevelbekleding zijn lastig te bereiken om te schilderen. Het zijn tijdrovende klussen waarvoor u meestal een steiger nodig heeft. Is uw dakkapel of gevelbekleding aan renovatie toe? Of wilt u nieuwe laten plaatsen? Overweeg dan een dakkapel of gevelbekleding van onderhoudsarm kunststof.

Naast kozijnen en dakkapellen van kunststof, monteren wij ook deuren, schuifpuien, windveren, boeidelen en dakgoten van kunststof.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een offerte van de kosten van de gewenste verbouwing voor u opstellen.

 

Verbouwing in Scheemda en omstreken

Vanuit onze standplaats in Scheemda werken wij voor particulieren en zakelijke klanten in de ruime omgeving van Scheemda, in het oostelijk deel van de provincie Groningen. We hebben onder andere klanten in Nieuwolda, Winschoten, Veendam, Hoogezand etc.